Despre noi

cine suntem

ACCESORII ȘI OBIECTE DECORATIVE DIN LEMN RECICLAT

“Mulţi m-au întrebat cum le fac, fiindcă le consideră deosebite. Nu este dificil de lucrat, dar necesită răbdare, sunt diferite esenţe de lemn, eu încerc să recilez lemnul, tei, plop, paltin, fac din tot ce găsesc abandonat şi îl transform. Creez un desen, apoi tai cu traforajul electric, îl şlefuiesc, îl lăcuiesc, durează câteva zile să iasă un produs finit, fiindcă sunt etape după care trebuie aşteptat. Am scos o serie de broşe-mărţişor pentru toată lumea, un avion de hârtie, bărcuţa pe care o făceam noi din hârtie, gărgăriţe haioase şi colorate, broscuţa verde, foarte veselă, delfini, biciclete, motociclete, fiind demult îmi cereau pasionaţii. Am reuşit să fac o motocicletă anul acesta, dar am şi cireşe, albinuţe – toate ne prevestesc primăvară, plus poveştile cu personaje din desenele animate. Aceste broşe din lemn sunt cumpărate tot timpul, mulţi am văzut că merg pe motivele tradiţionale. La mine este multă culoare, voie bună. În momentul în care clienţii vin la standul meu încep să zâmbească şi le dă o stare de bine şi mă felicită. Am răbdare şi îmi place ceea ce fac. Eu vreau să transmit bucurie şi fericire”

Rodica Milăsan – Artist
cine suntem

Sculptură realizată manual din lemn de tei in serie mică sau unicat

Sculpturi din lemn în miniatură dar și de dimensiuni mari reprezentând personalități ale istoriei românilor. Acestea sunt cel mai numeroase comenzi de care se bucură în ultimii ani sculptorul târgumureșean Emil Milășan. Bărbatul cioplește cu pasiune și pricepere lemnul de tei dând formă și chip busturilor sau scenelor istorice pe care le reprezintă. Lucrările de artă se vând la târgurile de meșteșugari, dar multe dintre ele sunt comandate de români stabiliți în străinătate. 

“Practic acest meșteșug de peste 35 de ani. Modelarea lemnului nu este o meserie ușoară, dar satisfacția lucrului bine făcut este mare! În micul meu atelier vă prezint sculptură realizată în lemn cu un design remarcabil, emanând bun gust și rafinament care fac să atingă coarda sensibilă a iubitorilor de frumos. Tematica lucrărilor mele este diversă, începând de la obiecte cu temă religioase, de vânătoare, istorică, decorațiuni interioare, etc. Cine este în căutarea unui cadou deosebit, aici găsește piese unice menite să înobileze orice spațiu locuit.”

Emil Milăsan – Artist Sculptor
produse lucrate manual handmade 3

Produse handmade din inima transilvaniei

FIȚE este un brand de familie născut în inima Transilvaniei.
Suntem o familie de artiști plastici, creatori de accesorii și obiecte decorative din lemn, pictate manual.

,,FIȚE este un mic brand de bijuterii și accesorii născut în inima Transilvaniei. Sunt meșter artizan, creeatoare de accesorii și obiecte decorative din lemn, pictate manual. Inspirată de culorile și formele din jurul meu, încerc să le folosesc în munca mea. Deoarece sunt interesată permanent de grija mediului înconjurător, încerc să folosesc lemn reciclat și materiale ecologice acolo unde este posibil, de la vopsele și lacuri până la ambalajul meu, totul trebuie să fie ca într-o orchestra bine organizată. Piesele mele sunt luminoase și colorate, ca niște piese de artă portabile , sper și sunt sigură că ceva te va face să zâmbești! Fiecare bijuterie este unică, lucrată cu grijă și atenție la cel mai mic detaliu, în culori care să bucure orice privitor și iubitor de frumos.”

produse personalizate

CARE ESTE PROCESUL

w

Ne spui dorința ta

Vii cu o idee, ne spui care este dorința ta și noi facem un design.

Selectăm materialele

Selectăm materialele, calculăm prețul și necesarul de timp pentru realizarea produsului

[

Realizăm produsul

Transformăm ideea ta din dorință în realitate și în cel mai scurt timo il expediem către tine.